8 Mart 2014 Cumartesi

ASUS Fonepad 7 Arayüz İncelemesi

Merhabalar!
Bugün sizlerle birlikte ASUS'un yeni Fhalet'i Fonepad 7'nin arayüzüne yakından bakacağız.Arayüz Android 4.3 ile birkikte akıcı çalışmakta ayrıca ASUS'un özelleştirmeleride mevcut yani saf bir Android arayüzü değil.ASUS çeşitli effektler,widgetler,ikonlar ve kısayollar ile donatmış.Arayüze baktığımızda kolaylık ve pratiklik ön plana çıkmış durumda sade ve şıklıkta ön planda.
İkonlara baktığımızda ise kolay anlaşılabilir ancak pek modern  olmadığını ve renklerinin cansız ve soluk olduğunu görmekteyiz.Ana ekranı 7'ya kadar çoğalta bilidiğimiz gibi isteğimizin yerini değiştirebiliyor ve ana sayfa olarak ayarlaya biliyoruz.
Uygulamarın listelendiği münüye baktığımızda ise bizi sayfa şeklinde bi menü karşılıyor bu sayfada uygulamaları A'dan Z'ye ve Z'den A'ya doğru sıralayabilirken indirilen ve sık kullanılanları ayrı bir sekmede görmemiz mümkün kılınarak hızlılık  sağlanmış.
ASUS yine kolaylığı ön plana çıkarmak amacıyla bildirim paneline çeşitli kısayollar eklemeyide ihmal etmemiş ayrıca bu kısayolları istediğiniz gibi sıralayabilir kısayol ekleyip,çıkarabilirsiniz.
Bunun yanında çoğumuzun hayatını kolaylaştırılan ve pratik olan yüzen uygulamalara yerini almış durumda bu sayede birçok işlemi aynı ekran üzerinde gerçeklerştirebilmektesiniz.
Son olarakta Ram kullanımına bakıp ve kısaca özetleyip bitirelim.Ram kullanımı konusunda arayüz gerçekten cimri son olarak gelen karalılık güncellemesinden sonra iyice düşen Ram kullanımı arayüzün stabilitesini artırıyor.
Kısaca özetlemek gerekirse ASUS gerçekten başarılı bi arayüz geliştirmiş ve kolaylığı öne çıkarmış.Buradan ASUS'u tebrik ediyor ve yazımı sonladırıyorum .Bi sonraki incelememizde görüşmek üzere Hoşçakalın diyoruz...











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder