23 Aralık 2013 Pazartesi


ASUS Transformer Book T100 GTA Vice City Testi

ASUS Transformer Book T100 GTA 3 Testi

ASUS Transformer Book T100 GTA Sanandreas Testi

ASUS Transformer Book T100 BIOS Güncellemesi

ASUS Transformer Book T100 & İPad 2 Açılış Hızı

ASUS Transformer Book T100 & Apple iPad2 Ses Testi

ASUS Transformer Book T100 Euro Truck Simulator 2

ASUS Transformer Book T100 İstasyon İncelemesi

ASUS TRANSFORMER BOOK T100 EKRAN PARLAKLIĞI TESTİ

ASUS Transformer Book T100 Kutu Açılımı

Kullanıcıların Gözünden ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100 Benchmark Testleri

ASUS Transformer Book T100 vs Apple iPad 2

ASUS Transformer Book T100 Asphalt 8 Testi

ASUS Transformer Book T100 Kamera Testi

ASUS Transformer Book T100 Video İnceleme

Objektifimden ASUS Transformer Book T100
Windows 8.1 Nasıl Sıfırlanır ? (Formatlanır)

16 Aralık 2013 Pazartesi

ASUS TRANSFORMER BOOK T100
Yeni test konuğumuz olan ASUS Transformer Book T100 etkileyici performansı ve çok yönlü yapısı ile bizi etkilemeyi başardı.Cihazda yer alan 1.33 Ghz Hızındaki 4 çekirdekli Atom işlemci Bay Trail teknolojisi ile gayet performanslı çalışıyor ayrıca cihazda 2GB Ram'e yer verilmiş.

32 ve 64 GB depolama seçeneklerine ek olarak sunulan Micro SD kart Yuvası ise cihazın alınabilirliğini arttırıyor cihaz yer alan diskler ise Sandisk Üretimi SSD ler bu sayede cihaz dahada hızlı çalışıyor.Cihazın İstasyonunda ise Bizi oldukça şaşırtan ve bir o kadar hoşladığımız Usb 3.0 bağlanrı portu ultra hızlı veri aktarmamızı sağlıyor.İstasyon ise gayet yeterli ve 19 mm tuş dizilimi ile  yeterli bi klavye performansı sağlıyor fakat diğet Transfomer  Kardeşlerinde Olan batarya T100'de bulunmuyor.

Cihazın Ekranına baktığımızda ise bizi 10.1 inch boyutunda IPS tabanlı 1336X768 çözünürlüğünde bir ekran karşılıyor ayrıca ekranda 5 parmak çoklu dokunma desteklenmekte.Ekranın göüş açısı IPS olduğu için gayet başarılı ve 178 derece görüş açısına sahip.

Cihazın Ses performansı ise gayet başarılı arkasında Sonic Master ses teknolojjisini kullana stereo hoparlörler bulunmakta.Cihazın diğer bi eksisi ise arka yüzünde kamera bulundurmaması ön tarafında ise 1.2 MP çözürlüğünde HD video kayıtları yapabilen bir kamera bulunmakta.Cihazın Oyun Performansı ise Gayet Başarılı Windows Mağaza'daki oyunları gayet hızlı ve akıcı bir biçimde oynata biliyor.
Cihazın Diğer Testleri İçin: youtube.com/zekeriyfurkan

ASUS Transformer Book T100 Almak İçin 9 Neden


1-Ultra taşınabilirlik Sadece 1.079 kg olan Transformer Book T100 ayrılabilir yapısı ile kendini daha hafif kılabiliyor.

2-Yüksek performanslı 4 çekirdekli Intel Atom Z3740 işlemci ile şaşırtıcı güç.

3-Tam Gün Şarj Ömrü 11 saat’e varan pil ömrü ile şarj’ı dert etmeyin.

4-İnanılmaz İstasyon akıllı Mouse ile Windows 8.1’i istediğiniz gibi yönetin ve verilerinizi ultra hızlı USB 3.0 portu ile aktarın.

5-Sonic Master ses kalitesi ASUS Gear Ear uzman ekibi tarafından geliştirilen Sonic Master ile ses kalitesini beklentilerin üzerinde sağlar.

6-Gözleriniz için iyi ekran tabletinizi yatakta uzanırken birşeyler okumak isteye bilirsiniz fakat bu tavsiye edilen bir yöntem değildir.Parlak ekran karanlıkta gözlere zaralıdır.Bu yüzden ASUS Transformer Book T100 ‘’Okuma Modu’’na sahiptir Mavi/Mor gibi gözü yoran rekleri azaltır ve parlaklığı ayarlayarak okunabilirlik sağlar.

7-IPS Ekran ile 178 derece görüş açısı ve 10.1 inch boyutunda geniş ekran.

8-32/64 Gb depolama birimine ek Mico SD kart slotu

9-Windows 8.1 işletim sistemi ile ultra kolaylık.
Cihazın Diğer Testleri İçin: youtube.com/zekeriyfurkan
Editör'ün Gözünden
ASUS Transformer Book T100 

ASUS Transformer Book T100 Intel Atom x86 mimarisine sahip ve Z3740 işlemcisinden 1.33 Ghz güç alıyor.Yeni bir mimari ile gelen bu Atom işlemci Bay Trail teknolojisi ile birlikte iyi işler çıkarıyor ve zorlu görevlerin altından kalkıyor.

Windows 8.1 işletim sistemini gayet akıcı bir şekilde çalıştıran Transformer Book T100 2GB Ram ile çoklu pencere ve birden fazla uygulama açık iken akçı bir biçimde çalışmakta.Ayrıca Cihazın 32 ve 64 GB lık hafıza seçenekleri bulunmakta bu diskleri biraz araştırdığımızda ise bizi SanDisk üretimi SSD ler karşılıyor fakat cihaz bu depolama seçeneklerini yeterli görmeyenler için ise Micro SD kart slotu bulundurmakta.



Cihazın ekranına gelecek olursak  bizi 10.1 inch büyüklüğünde 1336X768 çözünürlüğünde IPS bir ekran karşılıyor ekranın görüş açısı gayet başarılı fakat dışarda iken ekran parlaklığı yetmiyor ve ekranı görmekte güçlük çekiyordunuz.Cihazın diğer bir avantajı ise istasyonu cihazı hem tablet hemde notebook hibrit’i olarak kullanmamızı sağlayan bu istasyon gayet yeterli tuş aralıklarına sahip ayrıca üzerine alınabilirliğni oldukça arttıran USB 3.0 port’u buluyor fakat diğer Transformer kardeşleri gibi bataryaya yer verilmemiş .

 

 



Cihaz’ın Batarya Performansı ise gerçekten etkileyici 11 saat pil ömrü olan cihazın 2 günü rahtlıkla çıkardığını söylemeliyim.Ayrıca cihazda bir adet kamera bulunmakta ön yüzde bulunmakta 1.2 MP çözünürlüğünde olan bu kamera HD video kayıtları yapabiliyor…

Cihazın Diğer Testleri İçin: youtube.com/zekeriyfurkan